Výstava na téma první republiky

05.03.2011 13:29

Zdroj: ifotovideo.cz

První republika – Angelo Purgert

 

První republika – období elegance, slušnosti, romantiky a kavalírů. Krásné účesy dam se snoubí s dokonalostí kvalitních materiálů jejich toalet, brilantní promyšlení detailů se objevuje jak v doplňcích, tak v úžasné architektuře prvorepublikových staveb.

 

A právě tímto obdobím se nechal inspirovat Angelo Purget, fotograf, jenž snoubil styl první republiky spolu s moderním nádechem dnešní doby. Pojďte se spolu s ním vrátit do oněch časů, nahlédněte do tehdejšího života a přečtěte si, jak pořizuje své fotografie. Obsáhlý rozhovor s tímto zajímavým fotografem najdete v červnovém časopise FotoVideo.

Angelo Purgert - První republika

FotoVideo představuje charitativní výstavu fotografií v Klubovnách Obecního domu v Praze 1 na náměstí Republiky číslo 5. Navštívit ji můžete od 11. června do 15. srpna 2010 denně od 10 do 18 hodin. Dne 16.8.2010 se bude konat aukce vystavených fotografií a dražitel, který vydraží některou z fotografií za nejvyšší částku dražby, získá jako cenu noc se snídaní v hotelu Imperial a večeři v Café Imperial (tříchodové menu), vše pro dvě osoby. Více na www.fotoangelo.cz

Angelo Purgert - První republika